Svetovanje

Vsak si svojo popolno savno predstavlja drugače.

Bi si radi ustvarili svoj domači wellness z različnimi oblikami savnanja v eni? Si želite topline lesa in očarljivosti večbarvne ambientalne osvetlitve? Morda vam je bližje sodobni minimalizem z velikimi steklenimi površinami ali pa bi svojo osebno savno rajši združili s tušem v vaši kopalnici, saj ste radi praktični.

Naša ekipa vam pomaga, da vaše sanje postanejo resničnost. Pri oblikovanju vašega prostora za sprostitev zares ni meja. Svetovali vam bomo glede po meri načrtovane finske, parne, infra in kombinirane savne, ki je plod naših lastnih 25-letnih izkušenj, pa tudi glede izdelanih savn dveh vodilnih svetovnih proizvajalcev, Tylo in Carmenta, ki ju zastopamo na slovenskem trgu.

Načrtovanje & izdelava

Naša dejavnost združuje celoten proces od ideje do izdelave in montaže savne za javno ali zasebno uporabo.

Tako kot se razlikujejo okusi in vaše želje, se tudi prostori za vašo savno. Vsaka savna, ki jo izdelamo, je naprej testno sestavljena v naši delavnici, da lahko izpopolnimo tudi najdrobnejše detajle.

Savne po meri

Savna, ki jo bomo načrtovali v sodelovanju z vami, bo narejena točno glede na vaše mere.

Vgradnja & obnova

Mi poskrbimo za vgradnjo, vam prepustimo doživetje.

Kakovostna vgradnja mora biti čim krajša in čistejša, da ne moti vašega življenjskega ritma. S temeljitim načrtovanjem in testiranjem se na vgradnjo skrbno pripravimo še pred prihodom, da lahko izkušen tim naših mojstrov upravljanje savne kar se da hitro prepusti vam.

Če že imate savno ali wellness in menite, da je čas za obnovo, vam lahko svetujemo in projekt tudi izvedemo, tako da vam bo prostor za relaksacijo dobro služil še naslednjih 20 let ali več.

Servis & vzdrževanje

Ste vedeli, da naš najstarejši izdelek šteje 25 let in je še vedno v uporabi?

Poleg vaše savne in ostale dodatne opreme boste prejeli navodila za uporabo in njeno redno vzdrževanje. Le z redno skrbjo bo vaša popolna savna takšna tudi ostala. Pravilno vzdrževanje podaljša življenjsko dobo in zagotovi, da vse komponente delujejo brezhibno, ne glede na to ali govorimo o javni ali zasebni savni.

Hitri servis

Če pa bi se kje zataknilo ali vaša savna ne bi več delovala kot bi morala, smo vam stalno na voljo za hiter servis. Pokličite nas.

Naše izdelke ustvarjamo v slikovitem okolju Cerkniškega jezera. Stopite v stik in nas spoznajte.